TEKNOLOJİ

iQOO Watch artık resmi olarak duyuruldu!

iQOO Watch: iQOOnun İlk Akıllı Saati Görücüye Çıktı

iQOO, uzun bir süredir gündemde olan ilk akıllı saati iQOO Watch’u nihayet resmi olarak tanıttı. iQOO Z9 serisiyle aynı etkinlikte lanse edilen bu akıllı saat, meraklı gözlerin üzerine çevrildi.

iQOO Watch, markanın ilk akıllı saati olmasına rağmen benzersiz bir tasarıma sahip olduğunu söylemek zor. Zira iQOOnun bu saati, vivo Watch 3’e oldukça benzer bir tasarım sunuyor ve BlueOS işletim sistemini tercih ediyor.

Akıllı saatin eSIM özellikli bir versiyonu da mevcut, böylece herhangi bir akıllı telefona bağlanmadan da kullanmak mümkün hale geliyor.

iQOO Watch, 1.43 inçlik OLED ekrana sahip ve 466 x 466 piksel çözünürlüğe sahip. 11.3 mm kalınlığındaki saatin genişliği 46.1 mm ve ağırlığı sadece 36 gram.

Saat, üç farklı kayış seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Ayrıca 505 mAhlık bir bataryaya sahip olan iQOO Watch’un, tek şarjla 8 gün boyunca kullanılabileceği belirtiliyor. Enerji tasarruf modunda bu sürenin 16 güne kadar çıkabildiği ifade ediliyor ancak bu süreler Bluetooth modunu kapsıyor. eSIM özellikli versiyonun bu modda kullanım süresi ise 3 güne kadar düşüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu