MANŞETLER

Anne, oğlunu barıştırmak isterken vuruldular!

İstanbul’da Babası Sokakta Silahlı Saldırıda Öldürüldü

Cumartesi gecesi saat 23.00 sıralarında Esenler Menderes Mahallesi 329. Sokak’ta meydana gelen trajik olayda, 41 yaşındaki baba Nazım Kadir Cansız’ın hayatı son buldu. İddialara göre, bir hafta önce evinde oğlu Arda C.’yi (13) darp eden çocukları aramak için dışarı çıkan baba, silahlı saldırıya uğradı.

Olayda vücuduna çok sayıda kurşun isabet eden Nazım Kadir Cansız, ağır yaralı halde kaldırıldığı hastanede maalesef hayatını kaybetti. Saldırıdan yara almadan kurtulan oğlu Arda C. ise şok içinde yaşadığı olayın şaşkınlığını atlatmaya çalışıyor.

Saldırının hemen ardından yaşanan hareketlilik ve baba Cansız’ın yakınlarının çaresizliği cep telefonu kamerasına yansırken, acı dolu anlar izleyenleri derinden etkiledi.

Baba Cansız’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu’na gönderildikten sonra ailesi tarafından teslim alındı. Cenaze töreni dün Esenler Son Durak Camii’nde gerçekleştirildi. Olay yerinde babasının vurulma anına şahit olan oğlu, babasının tabutundan ayrılmadı.

Yaşanan bu trajik olayın ardından geride kalan acı dolu sorular ise hala cevapsız. Silahların nasıl ve nereden temin edildiği, saldırıyı kimlerin gerçekleştirdiği gibi sorular, ailenin ve çevre sakinlerinin kafasında büyük bir soru işareti olmaya devam ediyor.

Kuzeni Serhat Ersoy yaşananları “Çocuklar arasında bir kavga gerçekleşiyor. Bunlar arkadaşlar, merhum bunları barıştırmak istiyor. Evine davet ediyor, barıştırıyor. Aradan 1 hafta 10 gün falan bir süreç geçiyor, çocuklar eve gelip evde çocuğu darp ediyorlar. Onun üzerine de merhum, çocukları arıyor tekrar barıştırmak için.” şeklinde anlattı.

Arkadaşı Uğur Güler ise “Olay yerine çocukların arasını bulmak için gidiyor. O sırada karşı taraftan ateş ediyorlar. Bu adamın üzerinde 10 tane kurşun var ve çocuğunun yanında öldürülüyor. O çocuğun psikolojisini düşünebiliyor musunuz? Canımız öyle bir yanıyor ki, bize 10 kurşun değil 1000 kurşun sıktılar” dedi. Bu acı olayın ardından pek çok kişi adaletin tecelli etmesi ve benzer trajedilerin yaşanmaması için gereken adımların atılmasını istiyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu