TEKNOLOJİ

Polestar, akıllı telefon dünyasına adım attı!

Polestar, Meizu İş Birliğiyle Ürettiği İlk Akıllı Telefonunu Tanıttı

Geçtiğimiz günlerde resmi duyurusu yapılan Polestar Phone, akıllı telefon dünyasına iddialı bir giriş yaptı. Meizu markasının tasarım dokunuşlarıyla şekillenen bu telefon, teknik özellikleriyle dikkat çekiyor.

Geely bünyesinde bulunan Polestar’ın ilk akıllı telefonunda Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti tercih edilmiş. 6.79 inçlik LTPO OLED ekran, 1368 x 3192p çözünürlüğü ve 120 Hz yenileme hızıyla göz dolduruyor. Aynı zamanda 16 GB RAM ve 1 TB depolama alanıyla güçlendirilen telefon, 5050 mAh bataryasıyla da beğeni topluyor.

Kamera konusunda da iddialı olan Polestar Phone, üçlü arka kamera sistemiyle kullanıcılarına profesyonel çekim deneyimi sunmayı hedefliyor. 50 megapiksel OIS destekli ana kamera ile 13 megapiksel geniş açılı lens ve 10 megapiksel telefoto kamera, çarpıcı fotoğrafların kapısını aralıyor. 3x optik zoom özelliği bulunan telefoto kamera, fotoğraf tutkunlarını memnun edecek.

Meizu ve Polestar iş birliğinin, akıllı telefon sektörüne yeni bir soluk getireceği kesin. Tasarımı, teknik özellikleri ve kamerasıyla dikkat çeken Polestar Phone, akıllı telefon tutkunlarının merakla beklediği bir model olmaya aday görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu