GÜN ORTASI

İstanbul Boğazı’nda Gemilerin Geçişine Ara Verildi

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden Gemi Kurtarma Operasyonu Açıklaması!

İstanbul Boğazı’nda heyecan dolu anlar! Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, 64 metrelik dev kargo gemisi ‘BRABUS’un kuzey girişinde dümen arızası yaşadığı bildirildi.

Olayın ardından harekete geçen ekipler, gemiye yardım etmek üzere bir römorkör ve bir hızlı tahlisiye botunu kaptanla birlikte olay yerine yönlendirdi. Acil durum ekiplerinin müdahalesi ile geminin durumu kontrol altına alınmaya çalışılıyor. Büyük bir titizlikle yürütülen operasyon, gemi ve mürettebatı için büyük önem taşıyor.

Yaşanan bu gelişme üzerine İstanbul Boğazı’ndaki gemi trafiği çift yönlü bir şekilde geçici olarak askıya alındı. Deniz trafiğinin güvenliği için alınan bu önlem, gemi kurtarma operasyonunun başarılı bir şekilde tamamlanmasına olanak sağlayacak.

Olay yerindeki ekiplerin koordineli çalışması ve tecrübesiyle, ‘BRABUS’ isimli kargo gemisinin güvenli bir şekilde limana ulaştırılması hedefleniyor. Gemi kurtarma operasyonunun detayları ve gelişmeleri, merakla beklenmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu