TÜRKİYE

Havuzlu bungalovlar Çatalca’dan çalındı! Kimin yaptığı ortaya çıktı.

Yüzbinlerce Lira Ödenerek Satın Alınan Bungalov Evler Birden Ortadan Kayboldu!

Haberi alır almaz soluğu olay yerinde alan komşular, şaşkınlık içinde kaldı. 5 bungalov evi havuzuyla birlikte sökülüp götürülmüş, yerlerinde sadece boşluklar kalmıştı. Eviniz çalındı dense de aslında durumun hiç de öyle olmadığı anlaşıldı. İstanbul Çatalca’da yaşanan bu olay, dedektif gibi iz sürmeye kararlı mağdur vatandaşları harekete geçirdi.

Gözü dönmüş hırsızın kimliğini bulma çabaları sonuç verdi ve bungalov evlerinin izini süren vatandaşlar, şaşırtıcı bir gerçekle karşılaştılar. Evleri götüren kişi, aslında yabancı biri değildi. Bungalov sahipleri, vinç operatörünü bulduklarında kamyoncuların nereye gittiğini öğrendiklerini belirttiler. Bir diğer mağdur ise, “Bu işte parmağı olan biri var, hissedarların içinde” dedi.

Çatalca Kaymakamlığı’nın yaptığı açıklamaya göre, havuzlu bungalovların çalındığı iddiaları asılsız çıktı. Emniyetin yaptığı inceleme sonucunda, evleri götüren kişinin ve nedenlerinin ortaya çıktığı belirtildi. Müteahhidin, söz konusu malzemeleri alamadığı için demonte hale getirerek bölgeden kaldırdığı tespit edildi.

Olayın ardından, Çatalca’da yaşanan bu tuhaf hırsızlık olayı şehri şaşkına çevirmiş durumda. Herkes merakla, bungalov evlerin akıbetini ve hırsızlık olayının perde arkasındaki gerçeği öğrenmeyi bekliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu