TEKNOLOJİ

Oppo A3, sertifika alırken TENAA’da yakalandı!

Oppo A3 Serisinin Yaklaşan Yeni Modeli TENAA’dan Sertifika Aldı!

Gelen son haberler, piyasaya çok yakında sürülecek olan Oppo A3 modelinin heyecanını arttırıyor. Bugün TENAA’dan sertifika alan telefon, çıkışını bekleyenler için umut verici detaylar içeriyor.

A3 serisinin standart modeli, 6.67 inçlik etkileyici bir AMOLED ekrana sahip. Bu büyük ekranın çözünürlüğü ise 1080p+ seviyesinde. 162.9 x 75.6 x 8.1 mm boyutlarındaki telefonun ağırlığı ise 191 gramı buluyor.

Ortaya çıkan detaylara göre, standart model Pro modelinden biraz daha kalın ve ağır olacak. Bu artışın sebebi ise standart modelin daha büyük bir bataryaya sahip olması. Pro modelindeki 5000 mAh bataryanın yerini bu sefer 5500 mAh kapasiteli bir batarya alacak.

Yeni Oppo A3 modelinin çift arka kameraya sahip olacağı belirtiliyor. 50 MP ana lensine 2 MP derinlik sensörünün eşlik edeceği telefonun selfie kamerası ise 16 MP olacak.

A3 Pro modelindeki Dimensity 7050 yonga setine karşın, standart modelin hangi yonga setini kullanacağı henüz netlik kazanmış değil. Ancak RAM ve depolama seçenekleri netleşti. Telefon, 8 veya 12 GB RAM ile 128 GB, 256 GB veya 512 GB dahili depolama seçenekleriyle geliyor.

Pro modelinden farklı olarak, standart modelde microSD hafıza kartı desteği de bulunacak. Telefonun şarj hızı 33 W olurken Pro modelinde bu hız 67 W seviyesindeydi. Bekleyip görmek için sabırsızlanıyoruz!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu