GALATASARAY

Belçikalı Yıldız Dries Mertens, Sakatlığına Rağmen Performansını Gösterdi ve 10 Numara Fedakarlık Yaptı!

Dries Mertens’in Muhteşem Performansıyla Galatasaray Yeniden Güldü

Galatasaray’ın bu sezonun gözde isimlerinden olan Dries Mertens, son maçta yine yıldızlaştı. Hafta içinde yaşadığı sakatlık sonrasında şüphelerle dolu bir bekleyişin ardından sahaya çıkan Mertens, göz kamaştıran performansıyla herkesi kendine hayran bıraktı. Tecrübeli oyuncu, iki gol atıp bir asist yaparak takımına büyük katkı sağladı.

37 yaşına giren Mertens, Sivasspor’a attığı gollerle ve yaptığı asistlerle adeta adından söz ettirdi. Ligdeki son 7 maçta da rakiplerinden boş geçmeyen Mertens, gol ve asistleriyle takımının şampiyonluk şansını arttırdı. Bu sezonki 8. golünü atıp 14. asistini yaparak adeta zirvede yerini sağlamlaştırdı.

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Mertens, sezon sonunda sözleşmesinin sona ereceği konusunda bir belirsizlik olduğunu ancak Galatasaray’da kalmak istediğini belirtti. Önümüzdeki günlerde yönetimle görüşmeler yapacaklarını söyleyen oyuncu, taraftarlarına umut verdi.

Kendisine erken doğum günü hediyesi olan bu muhteşem performansla Mertens, Galatasaray taraftarlarını bir kez daha coşturmayı başardı. Gelecek haç günlerinde de takımını sırtlayarak zaferler kazanacağına dair güçlü bir işaret verdi. Bu kahramanlık dolu performansıyla Mertens, Galatasaray tarihinde unutulmayacak bir yere sahip olmaya aday görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu