TEKNOLOJİ

“Samsung Galaxy S24 FEnin bu yılın sonuna kadar piyasaya sürülüp sürülmeyeceği belirsizliğini koruyor – Bekleyip göreceğiz!”

Samsung Galaxy S24 Fan Edition Modeli Görücüye Çıkıyor!

Samsung Galaxy S24’ün varlığı belirsizliğini korurken, son gelen bilgilere göre Samsung Galaxy S24 FE modeli kullanıcılarla buluşmaya hazırlanıyor. An itibariyle gelen haberlere göre, bu uzun süredir beklenen model, yıl sonuna kadar piyasada olacak.

Gelen son bilgilere göre, bu iddia artık daha da güçleniyor. Farklı kaynaklar Samsung Galaxy S24 FE’nin yolda olduğunu doğruluyor. GalaxyClub NL tarafından ortaya atılan bu iddia, Samsung’un Galaxy S24 serisine Fan Edition bir model ekleyeceğini gösteriyor.

Samsung’un R12 kod adıyla yürüttüğü bir proje olduğu belirtilen bu model, Galaxy S24 FE olarak karşımıza çıkacak. Bu bilgi, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Galaxy S23 FE modelinin R11 kod adını taşımasıyla da uyumlu görünüyor. Yani, Galaxy S24 FE’nin R12 kod adı altında gelmesi oldukça muhtemel gözüküyor.

Tüm bu gelişmelerle birlikte Samsung’un beklenen Fan Edition modeli Galaxy S24 FE’nin piyasaya çıkış tarihiyle ilgili heyecan dorukta. Gözler, yılın sonuna doğru bu yeni modele çevriliyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu