TEKNOLOJİ

Meizu 21x’in teknik özellikleri gün yüzüne çıktı

Meizu 21 Serisi’nin Yeni Üyesi: Batarya Özellikleri Ortaya Çıktı!

Mart ayında piyasaya sürülen Meizu 21 serisinin yeni üyesine dair heyecan dolu gelişmeler devam ediyor. Henüz resmi tanıtımı gerçekleşmese de, bugün ortaya çıkan sızıntılar ile telefon bir kez daha mercek altına alındı. Bu sefer, telefonun gücünü bataryasından alacağı ortaya çıktı. Meizu 21x’in sahip olacağı 5500 mAhlık dev bataryanın yanı sıra, 66W hızlı şarj özelliği de doğrulandı. Bu detaylarla birlikte telefonun kullanıcılarına güçlü ve uzun süreli bir performans vadediyor.

Ancak sızıntılar bununla sınırlı değil; telefonun yonga setine dair yeni iddialar da gün yüzüne çıktı. Daha önce orta segment bir Snapdragon AI yonga seti ile geleceği konuşulan Meizu 21x için, son haberler üst segment bir yonga seti olabileceğini öne sürdü. Henüz netlik kazanmasa da, bu yonga setinin muhtemelen Snapdragon 8 Gen 2 olacağı konuşuluyor. Eğer bu iddia doğrulanırsa, Meizu 21x’in önceki beklentilerin ötesinde bir performans sunabileceği gözler önüne serilecek.

21x’in Snapdragon 7s Gen 2 ya da Snapdragon 7 Gen 3 ile geleceği düşünülürken, şimdi yüksek ihtimalle karşımıza Snapdragon 8 Gen 2 çıkabilir. Bu da demek oluyor ki, Meizu 21x beklenenden daha da iddialı bir telefon olabilir. Heyecanla beklenen tanıtım ile birlikte, Meizu tutkunlarını heyecanlandıran bu yeni detayları merakla takip etmeye devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu