TEKNOLOJİ

Fallout oyunlarındaki satışlar hızla yükseliyor!

Amazon Prime Video Dizisinin Fallout Oyun Satışlarında Yarattığı Büyük Etki

Olan biteni hatırlarsınız, Amazon Prime Video’nun dizi uyarlaması yayınlandığı anda Fallout serisine olan ilgi patlamıştı. O dönemde oyun satışlarında görülen yüzde 200’lük artış, bir anda tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Ama durun bir dakika, işler burada bitmedi! Fallout satışları, zamanın akışıyla birlikte hızla yükselişe geçti. İşte şimdi bu artış yüzde binleri aşmış durumda.

Detaylar mı? Tabii ki var! Avrupa’da geçen haftaya kıyasla Fallout 4 satışlarında müthiş bir yükseliş yaşandı. Gameindustry.biz’in verilerine göre, bu artış yüzde 7500’e kadar ulaşmış durumda. Evet, yanlış duymadınız, %7500! Bu rakamlar, oyun dünyasında neredeyse eşi benzeri görülmemiş bir yükselişin habercisi.

Gameindustry.biz’in raporu, Amazon Prime Video dizisinin Fallout oyunlarının satışları üzerindeki olumlu etkisini açıkça ortaya koyuyor. Hatırlarsanız The Last of Us dizisi yayınlandığında da benzer bir durum yaşanmıştı. Ancak bu seferki 7500’lik patlama, The Last of Us’un o dönemdeki başarısını bile geride bırakacak cinsten.

Bu heyecan verici gelişmeler, Fallout serisinin geleceği için oldukça umut verici. Yenilenen ilgi ve talep, yeni oyunun da yolunu açacak ve başarısını garantileyecek gibi duruyor. Fallout serisi, Amazon Prime Video sayesinde tekrar zirveye tırmanışa geçerken, oyuncular da bu efsanevi seriyi bir kez daha keşfetmenin heyecanını yaşıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu