TEKNOLOJİ

Windows 10, Ekim 2025’e kadar güncellemeler almaya devam edecek!

Windows 11 Güncellemesi ve Optimize Edilmiş Dosya Boyutları

Windows 11’den daha verimli bir paketleme ve gereksiz öğelerin güncelleme paketinden kaldırılması konusunda teknik bir ödünç alınıyor. Bu adım, dosya boyutunu önemli ölçüde azaltacak ancak temel işlevlerden veya güvenlik yamalarından ödün vermeden yapılacak.

Bu yeni yaklaşım, ihtiyacınız olan temel güncellemeleri daha optimize edilmiş bir şekilde sunmanın bir yoludur. Windows 10 kullanıcıları aylık En Son Toplu Güncelleştirme’yi almaya devam edecekler fakat daha küçük bir pakette.

Eğer şu an için Windows 10’da kalmayı tercih ederseniz, bilgisayarınızda 23 Temmuz 2023 güncellemesinin (KB5028244) yüklü olduğundan emin olmanız önemlidir. Ayrıca, bu yeni optimize edilmiş güncellemelerle uyumluluğu sağlamak için Hizmet Yığını Güncellemesi (SSU) KB5031539’u indirip yüklemeniz önerilmektedir.

Tabii ki teknik açıdan bir engeliniz yoksa Windows 11 kullanmanızı öneriyoruz. Hem performans hem de özellikler açısından daha geniş bir yelpazede kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Güncellemelerinizi kontrol etmeyi ve en iyisini seçmeyi unutmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu