TEKNOLOJİ

Epic Games Store’da ücretsiz olarak sunulacak oyunlar açıklandı!

Industria ve Lisa: Definitive Edition, 2 Mayısta Yerlerini Orcs Must Die 3 ve Cat Quest II’ye Bırakacak!

Bu haberde büyük bir değişiklik var! 25 Nisan’dan beri ücretsiz olarak indirilebilen Industria ve Lisa: Definitive Edition, 2 Mayıs itibariyle sahneleri Orcs Must Die 3 ve Cat Quest II‘ye bırakacak. Bu harika oyunları ücretsiz olarak oyun kütüphanenize eklemek için son iki gün!

Orcs Must Die 3, Epic Games Store’da şu şekilde tanıtılıyor: Orcs Must Die! 3, Orc katletme çılgınlığını daha önce mümkün olabileceği düşünülmeyen bir seviyeye yükseltiyor. Tek başına veya bir arkadaşınla birlikte devasa bir tuzak ve silah cephaneliğini kullanarak kuşan. Serinin bu yeni oyununda tiksinç Orcları kes, yak, savur ve çarpmak için harika avantajlar sunuyor. Yepyeni Savaş Senaryoları ile karşınıza çıkan Orc orduları, sizi zorlu bir mücadeleye davet ediyor. Savaş Makineleri sayesinde bu işgalcileri alt etmek için gerekli güç ve donanım sizin olacak. Daha fazla Orc, tuzak, silah, yükseltme ve görsellikle dolu bu oyunda kesinlikle tüm beklentileri karşılayacak!

Cat Quest II‘nin Epic Games Store’daki tanıtım yazısı ise şu şekilde: Kedi ve köpeklerin yaşadığı fantastik dünyada geçen açık dünya Aksiyon RYO oyunu Cat Quest II’de tek başına veya arkadaşınla beraber kedi veya köpek olarak oynayabilirsin! Bu büyülü dünyada fantastik maceralar yaşa, canavarlara karşı savaş, büyülü yetenekleri keşfet ve ganimetleri topla! Arkadaşlarınla işbirliği yaparak eğlenceyi ikiye katla ve bu unutulmaz serüvene ortak ol!

Son iki günü değerlendirin ve Industria ile Lisa: Definitive Edition’ı hemen alarak bu harika oyunları kaçırmayın. Eğlenceyi doruklarda yaşamak için bu fırsatı kaçırmayın!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu