TEKNOLOJİ

Çin’de bugün resmen tanıtılan Galaxy C55 hakkında haberler var.

Samsung Galaxy C55, Çin’de Resmen Tanıtıldı!

Samsung’un uzun bir aradan sonra piyasaya sürdüğü Galaxy C serisinin yeni üyesi Samsung Galaxy C55, bugün Çin’de gerçekleştirilen etkinlikle sonunda resmen tanıtıldı. Qualcomm’un güçlü Snapdragon 7 Gen 1 yonga setinden güç alan bu yeni telefon, kullanıcılarına önemli özellikler sunuyor.

Samsung Galaxy C55, tercihe göre 8 ya da 12 GB RAM ile oldukça yüksek bir performans vaat ediyor. 256 GB dahili depolama alanı ile bol bol yer sağlayan bu telefon, 6.7 inçlik bir OLED ekrana sahip. FHD+ çözünürlükteki bu ekran, kullanıcılarına göz alıcı bir görüntü deneyimi sunmayı hedefliyor.

Telefonun en dikkat çekici özelliklerinden biri devasa 5000 mAh bataryası ve 44 W hızlı şarj özelliği. Gün boyu kesintisiz kullanım sağlayan bu batarya, hızlı şarj sayesinde enerji sorununu geride bırakmayı vaat ediyor.

Üçlü arka kamerayla gelen Samsung Galaxy C55’in ana kamerası 50 megapiksel çözünürlüğe sahip. 8 megapiksellik geniş açılı lens ve 2 megapiksellik makro kamera ile desteklenen bu kamera sistemi, fotoğraf tutkunlarını heyecanlandırmayı hedefliyor. Ayrıca, telefonun selfie kamerası da 13 megapiksel.

Samsung Galaxy C55, orta segmentin alt sınırlarına konumlanıyor ve fiyat/performans dengesi ile dikkat çekiyor. Galaxy A serisi üst segmentte kendine sağlam bir yer edinirken, Galaxy C serisi ise daha ekonomik seçenekler sunmaya devam ediyor. Galaxy C55, 275 dolarlık uygun fiyatıyla şu anda sadece Çin’de satışa sunulmuş durumda. Diğer pazarlara gelip gelmeyeceği ise henüz belirsizliğini koruyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu