GÜNDEM

Emeklilere yılda 2 kez ikramiye Cumhur İttifakı adayı Nacar tarafından öneriliyor.

Dr. Halil Nacar, Yüreğir İçin Heyecan Verici Projelerini Açıkladı

Dr. Halil Nacar, Adana’da Cumhur İttifakı’nın Yüreğir Belediye Başkan adayı olarak öne çıkıyor ve büyük destek görüyor. Nacar, ilçenin kentsel dönüşümünde adaleti ve halkın güvenini temel alan projeleriyle dikkat çekiyor.

Nacar, “Yüreğir’de dönüşüm adaletle devam edecek. Bu hedefle Yüreğir’de kentsel dönüşüm ofisimizi kuracağız. Benim için mülk hakkı, kul hakkıdır. O yüzden kentsel dönüşüm benim için teknik konu değildir, benim için güven meselesidir. Bana inanın, bana güvenin kaybetmeyeceksiniz, kazanacaksınız bunu birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

Başkanlık seçilmesi halinde emeklileri unutmayacaklarını vurgulayan Nacar, “Emeklilerimiz, değerli büyüklerimiz için ‘Yüreğir Kart’ uygulamasını hayata geçireceğiz ve kartlarına yıllık 2 ikramiye yükleme yaparak sosyal yaşama gönül rahatlığıyla karışmalarına katkı sunacağız” şeklinde konuştu.

Yüreğir Belediye Başkan adayı Dr. Halil Nacar’ın diğer projeleri arasında kent meydanı, Yüreğir Genç Kart, Yüreğir Sanayi Sitesi, çiftçilere üretim serası, Kadın Kooperatifi ve Maharetli Eller Çarşısı, Yüreğir Sahil projesi, Fikir Sizden Ofis Bizden ve Tam Olimpik Yüzme Havuzu gibi başka heyecan verici çalışmalar da yer alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu