GÜNDEM

“Muhittin Böcek, Alanya’yı alaycı bir şekilde mi eleştiriyor?”

Alanya’da Ulaşım Mağduriyetine Son! Böcek Tenbihatta Bulundu, Tavlı Savaşa Hazır

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı olan Böcek, beş yıl sonra Alanya’yı ziyaret ederek kırsal mahallelerde ulaşım sorunlarına çözüm getirme kararı aldı. Toplu taşıma araçlarının Alanya’ya gönderileceğini duyurdu.

Ancak bu karar, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mehmet Şarani Tavlı tarafından sert bir dille eleştirildi. Tavlı, “Bugün medyaya yansıyan haberleri gördük. Alanya’nın kırsal mahallelerinde yaşanan ulaşım sorunlarını çözmek amacıyla 6 adet toplu taşıma aracının hizmete başladığını üzülerek gördük. Üzülerek diyorum çünkü Alanya uzun süredir ihmal edilen, göz ardı edilen bir ilçe haline getirildi! 5 yıl boyunca hiç düşünülmemiş, seçim yaklaşırken atılan bu adımlar tam bir rezalet, acizlik ve amatörlük!” şeklinde konuştu.

Tavlı, sözlerine şöyle devam etti: “Halkımız neyin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Muhittin Böcek seçimi kaybedeceğini anladığı için bu hamleyi gerçekleştirdi. ‘Neredeydin daha önce Sayın Böcek?’ diye sormaz mı insan. Ancak merak etmeyin, Hakan Tütüncü başkanımızın Antalya için hazırladığı vizyon projeleri ile Antalya’nın altın çağını beraber yaşayacağız.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu