SPOR

TFF, İmza Sayısı ile İlgili Açıklama Yaptı!

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Yanıt: İmza Sayıları ve İddialar Üzerine Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu bugün yaptığı açıklamada, İstanbulspor Başkan Yardımcısı Bayram Saral’ın iddialarına cevap verdi. Saral’ın TFF’nin erkenden seçime gitmesi için topladığı iddia edilen 136 imza hakkındaki açıklamalarına karşılık net rakamlar paylaşıldı.

TFF’nin bildirisinde yer alan bilgilere göre, olağanüstü kongre talebiyle ulaşılan imza sayısı 109 olarak belirtildi. Bunun yanı sıra, noter onayı ile geri çekilen imza sayısı 13 iken, geçersiz sayılan imza sayısı ise 2 olarak açıklandı. Toplamda olağanüstü genel kurul yapılması talebini destekleyen delege sayısının ise 94 olduğu ifade edildi.

TFF’nin yayınladığı bildiride, kamuoyunu yanıltıcı beyanlara itibar edilmemesi gerektiği vurgulandı. Bu açıklamalarla birlikte, TFF’nin yönetim ve seçim süreci hakkındaki net rakamlar kamuoyu ile paylaşılmış oldu.

Ayrıca, TFF’nin seçim tarihini erkene çekmesi için gerekli kongre imza sayısının 130 olduğu hatırlatıldı. Ancak, mevcut durumda toplanan imza sayısının 109 olduğu belirtilerek, sürecin nasıl ilerleyeceği merak konusu olmaya devam ediyor. Bu gelişmeleri yakından takip etmeye devam edeceğiz.

Yılın Oyuncusu Ödülü Alan Dries Mertens’ten Sözleşme Açıklaması

Belçikalı futbolcu Dries Mertens, aldığı yılın oyuncusu ödülünün ardından sözleşme durumuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Kendisiyle ilgili gündemdeki gelişmeleri değerlendiren Mertens’in açıklamaları futbol camiasında merakla bekleniyor. Bu konudaki gelişmeleri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu