SPOR

“Süper Lig’de Zirve Yarışında Önemli Bir Konumdayız Diyen Okan Buruk”

Trendyol Süper Lig 35. Haftasında Galatasaray, Sivasspor’u 6-1 Mağlup Etti!

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 35. haftasında evinde ağırladığı Sivasspor’u farklı bir skorla 6-1 mağlup ederek göz kamaştıran bir performans sergiledi. Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, önemli açıklamalarda bulundu.

“Kendi Oyunumuzdan Ödün Vermemek İstiyoruz”

Okan Buruk, takımın performansıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: “Hiçbir zaman kendi oyunumuzdan ödün vermeden devam etmek istiyoruz. Fazla konsantre olmuştuk ve her hafta performansımızı artırarak ilerliyoruz. Şimdi önümüzde Karagümrük maçı var ve hedeflerimize odaklanmamız gerekiyor.”

“Icardi Mutlu, Biz Mutluyuz”

Mauro Icardi ile ilgili çıkan transfer spekülasyonlarına da yanıt veren Buruk, “Icardi mutlu, biz mutluyuz. Önümüzdeki sezon için hedeflerimiz devam edecek. Şampiyonluk için ciddiyetle çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

“Önce Şampiyonluğumuzu Yaşayalım”

Başarılı teknik adam, Galatasaray ile olan kontratı hakkında da konuşarak, “Önce şampiyonluğumuzu yaşamak istiyoruz. Avrupa’da Türk teknik adamlar için bir fırsat olabilir. Benim amacım burada başarılar elde etmek ve hedeflerimize odaklanmak” diye belirtti.

“Kadro Yapımızı Koruyup Takviyeler Yapmak”

Takımdaki oyuncuların geleceğiyle ilgili soruları yanıtlayan Buruk, “Amacımız kadro yapımızı mümkün olduğunca koruyup takviyeler yapmak. Doğru adımlarla ilerleyerek önümüzdeki sezona hazırlanmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

“Hakim Seneye de Bizimle Olacak”

Son olarak, Hakim Ziyech’in performansını değerlendiren Buruk, “Hakim Ziyech bizim oyuncumuz ve performansı her geçen gün artıyor. Seneye de bizimle olacak. Ligdeki maçlara odaklanarak hedeflerimize ulaşmayı amaçlıyoruz” diye ekledi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de aldığı bu sonuçla bir rekor daha kırarak şampiyonluk için iddiasını sürdürüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu