SPOR

Fenerbahçe’ye Tahkim tarafından indirim yapıldı!

Fenerbahçe, Süper Kupa Maçına Çıkmadığı İçin 3-0 Mağlup Sayıldı ve 4 Milyon TL Para Cezası 400 Bin TL’ye Düşürüldü!

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Fenerbahçe’nin Süper Kupa maçına çıkmaması sebebiyle aldığı kararları açıkladı. Sarı-lacivertli ekibin 4 milyon TL’lik para cezası 400 bin TL’ye indirildi. Ayrıca, Fenerbahçe, maçta çıkmadığı için 3-0 hükmen mağlup sayıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu’nun 26 Nisan 2024 tarihli toplantısında alınan kararlar şu şekilde:

  • Fenerbahçe Futbol A.Ş.’nin PFDK’nın 11.04.2024 tarihli kararına itirazı incelendi. Başvurunun reddedilmesiyle birlikte hüküm onandı.
  • Fenerbahçe’nin terk ettiği maçtan dolayı hükmen mağlup sayılması ve 400.000 TL para cezası alması kararı oybirliği ile kabul edildi.
  • Fenerbahçe’nin taraftarlarının çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle aldığı 500.000 TL para cezası ve seyircilerin bir sonraki misafir kulüp olduğu maçta girişlerinin engellenmesi kararı oybirliği ile onaylandı.

Kurulun verdiği kararlar, Fenerbahçe’nin son dönemde yaşadığı disiplinsizlikleri ve cezaları yansıtmaktadır. Futbol camiası, bu kararları merakla beklemekte ve Fenerbahçe’nin gelecekteki adımlarını yakından takip etmektedir.

Derbiye dünya basınından yoğun ilgi gösterirken, Fenerbahçe’nin aldığı cezalar futbol gündemini oldukça meşgul etmeye devam etmektedir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu