SPOR

Dries Mertens, Yılın Oyuncusu ödülünü aldıktan sonra yaptığı açıklamada sözleşme konusunda merakları giderdi.

Dries Mertens: “Galatasaray’da Kalıp Kalmayacağımı Bilmiyorum”

Galatasaray’da son haftaların yükselen yıldızı Dries Mertens, 1905 GSYİAD’ın düzenlediği Galatasaray’da Yılın Sporcusu ödülünde açıklamalarda bulundu. Barış Alper Yılmaz ile GSYİAD tarafından yılın erkek sporcuları seçilen Mertens, yeni sözleşme hakkında konuştu.

Belçikalı yıldız, “Ben ve ailem burada çok mutluyuz. Aslında bir sene için gelmiştim ama şu an ikinci senemi tamamladım. Kalıp kalmayacağımı bilmiyorum ancak bu ödül ve her şey için çok teşekkür ederim. Bana burada evimde gibi hissettirdiniz.” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’a 2022 yazında transfer olan Mertens, sarı-kırmızılılarla ilk sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşamıştı. Kariyerindeki ilk lig şampiyonluğuna Galatasaray’la ulaşan Dries Mertens, bu sezon da Galatasaray’ın şampiyonluk serüveninde büyük katkı sağlıyor. Mertens, Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 47 maçta 9 gol atıp 16 asistle oynadı.

Galatasaray’la sözleşmesi Haziran ayında sona eren Dries Mertens ile yeni sözleşme görüşmelerinin sürdüğü iddia edilmişti. Carlo Ancelotti, Arda Güler’e müjdeyi Almanya’da verdi! Cadiz maçında…

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu