MANŞETLER

Sevgilisinin tartışmalı mesajlarını kontrol etti!

Çorum’da Kız Arkadaşının Tartıştığı Grupla Karşılaşan Genç, Rastgele Ateş Açtı

Çorum’da yaşanan olayda, kız arkadaşının tartıştığı grupla karşılaşan genç, tabancayla rastgele ateş açtı. Bu sırada bacağına isabet eden kurşunla yaralanan 15 yaşındaki A.H. hastaneye kaldırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Gazi 1. sokakta meydana geldi. İddiaya göre; genç, kız arkadaşının parkta bir grup gençle tartışma yaşadığını öğrendi. Parka doğru ilerlerken sokakta karşılaştığı grupla aniden tabancasını çeken genç, rastgele ateş etti.

Kurşunlardan biri A.H.’nin bacağına isabet etti. Yaralıya ilk müdahaleyi çevrede bulunan bir eczacı yaptı. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve yaralı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, kaçmaya çalışan şüpheliyi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Şüpheli tutuklanarak adliyeye sevk edildi. Görüntüler, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı ve yaşananlar net bir şekilde ortaya çıktı.

Olay, kentte büyük yankı uyandırdı ve gençler arasındaki silah kullanımı konusunda endişeleri arttırdı. Güvenlik güçleri, olayın detaylarıyla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

*Haberin görseli DHA tarafından servis edilmiştir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu