OTOMOBİL

Temsanın Mitsubishi Fuso ile birlikte ürettiği elektrikli Canter yollarda!

TEMSA ve FUSO, Türk Ticari Araç Sektöründe Yeşil Devrime Öncülük Ediyor!

1984 yılında başlayan iş birliğiyle, TEMSA ve FUSO, Türk ticari araç sektöründe muhteşem bir başarı öyküsüne imza atıyor.

FUSO Canter’in elektrikli versiyonu eCanter, Türkiye’de satışa sunuluyor!

Tanıtım lansmanı Adana’daki TEMSA üretim tesisinde gerçekleşen FUSO eCanter, Türk hafif kamyon pazarının sürdürülebilir dönüşümü için büyük bir adım olarak karşımıza çıkıyor.

FUSO eCanter, 6, 7.5 ve 8.5 ton segmentlerinde toplam 5 farklı modelle 1 Mayıs 2024 tarihinde satışa sunulacak.

TEMCA CEOsu Tolga Kaan Doğancıoğlu, 1984 yılında başlayan TEMSA ve Mitsubishi iş birliğinin 40 yılı aşkın süredir süregelen bir başarı hikayesi olduğunu vurgulayarak, eCanter ile hafif kamyon pazarının elektrikli dönüşümüne liderlik etmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını belirtti.

Doğancıoğlu ayrıca, TEMSA’nın sıfır emisyonlu araçlar konusunda dünya çapında önemli bir konumda olduğunu ve eCanter ile bu başarılarına bir yenisini daha eklediklerini ifade etti.

TEMSA’nın müşteri odaklı yaklaşımının başarılarını kanıtlayan Doğancıoğlu, eCanter ile de aynı başarıyı tekrar edeceklerini söyledi.

TEMSA ve FUSO’nun yeşil dönüşümdeki kararlı adımları, Türk ticari araç sektörüne ve çevreye önemli katkılar sağlayacak gibi gözüküyor. Bu iş birliğinin, sektörde uzun yıllar boyunca etkisini sürdüreceği şimdiden kesin gibi duruyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu