OTOMOBİL

Lexus, şehirli SUV segmentine yeni bir model ekledi!

Türkiye Pazarında Yerini Alan Sıra Dışı SUV Modeli: Lexus LBX

LBX’in sıra dışı karakterini yansıtan lansmanıyla Türkiye pazarındaki yerini alan SUV modeli, İstanbul’un kalbi Akaretler’de bulunan LBX Hub deneyim alanlarıyla tanıtıldı. Lexus LBX, 2.290.000 TL’den başlayan fiyatlarla showroomlarda yerini aldı. Meraklıları, 3 Mayıs’a kadar Beşiktaş, Akaretler’de bulunan LBX Hub’larını ziyaret ederek aracı yakından inceleyebilirler.

LBX’in dünya prömiyerinden bu yana Avrupa başkentlerinde yapılan etkinliklerde yer alan Hadise’nin marka iş birliği lansmanla heyecan verici bir şekilde devam etti. Donanım kavramını geride bırakan LBX, farklı atmosfer seçenekleriyle dikkat çekiyor. Elegant, Emotion, Relax ve Cool isimli dört farklı atmosfer seçeneği, herkesin yaşam tarzına uyum sağlayacak şekilde tasarlandı.

LBX’in farklı atmosfer seçeneklerine göre fiyatları şu şekilde belirlendi: Elegant 2.290.000 TL, Emotion 2.390.000 TL, Relax 2.575.000 TL ve Cool 2.650.000 TL’den başlıyor. Her bir atmosfer, kullanıcıların kişiliklerini ve tercihlerini yansıtacak şekilde tasarlandı. LBX, premium segmentteki kalıpları kırarak tüm lüks unsurları B-SUV segmentine taşıyarak farkını ortaya koyuyor.

Tüm atmosferlerde standart olarak 18 inç alaşım jantlar, 9.8 inç Dokunmatik Multimedya Ekranı, Akıllı Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Akıllı Telefon Entegrasyonu gibi donanımlar bulunmaktadır. Emotion ve Cool modelleri, çift renkli gövde ve 18 inç alaşım jantlar ile dikkat çekerken Elegant ve Relax modelleri tek renkli gövde ve parlak 18 inç jantlarla sunulmaktadır.

Emotion atmosferinde koltuklarda, orta konsolda ve kapı kaplamasında kırmızı vurgular ve kontrast yaratan dikişler içeren delikli sentetik deri döşeme bulunmaktadır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu