OTOMOBİL

Aston Martin’de Yeni Gelişmeler Başlıyor

Aston Martin DBX707, Ultra Lüks SUV Segmentinde Yeni Bir Standart Belirliyor

2024, Gaydon:

Aston Martin tarafından 2022’de piyasaya sürülen DBX707, eşsiz birleşimiyle SUV’ların gerçek Süper Arabası olarak sektörde fırtınalar estiriyor. Muazzam performansı, olağanüstü dinamikleri, eşsiz tarzı ve gerçek lüksüyle adından söz ettiren DBX707, pek çok ödül kazanarak zirveye yerleşti. İngiliz ultra lüks performans markasının SUV portföyünde önemli bir yere sahip olan araç, İngiliz zanaatkarlığının ve yenilikçiliğinin en iyi örneklerini sunuyor.

Yenilenen DBX707, Aston Martin’in son teknoloji bilgi ve eğlence sistemini benimseyen çarpıcı yeni bir kabin mimarisiyle dikkat çekiyor. Markanın Küresel Baş Marka ve Ticari Sorumlusu Marco Mattiacci, yeni DBX707 için “En iyi sınıf performansı ve dinamikleri, dünya standartlarında tasarım ve en yüksek lüks seviyeleriyle DBX707, yeni bir ultra lüks SUV ölçütü oluşturuyor.” yorumunu yapıyor.

Aston Martin’in son nesil bilgi ve eğlence sistemini benimseyen DBX707, tamamen özelleştirilebilir çoklu ekran sistemi, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto desteği ve tam çevrimiçi bağlantı özellikleri sunuyor. Pure Black dokunmatik ekran teknolojisiyle donatılan araçta, sürücüye 12.3 inçlik bir ekran da sunuluyor.

Yenilenen DBX707’nin iç mekanında da köklü değişiklikler mevcut. Yeni direksiyon simidi, yeniden tasarlanmış D-pull kapı açma kolları ve zarif dikey hava kanalları aracın modern ve lüks görünümünü tamamlıyor. Ayrıca, farklı iç mekan döşeme seçenekleriyle kullanıcılarına geniş bir kişiselleştirme imkanı sunuluyor.

Aston Martin DBX707, tasarımı, performansı ve lüksüyle ultra lüks SUV segmentinde yeni bir standart belirlerken, markanın mirasına uygun bir şekilde ileriye doğru yol alıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu