GÜNDEM

Erk Acarer tekrar bilgi sızdırdı: Sinan Ateş’in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianameyi paylaştı!

Ajanlık İtirafıyla Gündemi Sarsan Erk Acarer Hakkında Şok İddialar!

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yardım etmekle suçlanmasıyla gözaltına alındıktan sonra gizli tanık M7 koduyla konuşan Serdar Sertçelik’in ifadeleri kamuoyunda bomba etkisi yarattı. Firari Erk Acarer’in 15 Temmuz ile ilgili yönlendirme soruları sormaya çalıştığı ortaya çıktı.

Gizli tanık olma iddialarıyla gündeme gelen Erk Acarer’in Alman istihbarat birimleriyle ilişkisi olduğu iddiaları da şaşkınlıkla karşılandı. Acarer’in iddialara yanıtı ise dikkat çekici oldu.

Son dönemde sıkça ismi manşetlerde geçen firari gazeteci Erk Acarer, ülkücü camiada yer alan isimler arasında bulunan Sinan Ateş’in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamenin sosyal medya üzerinden paylaşılmasıyla gündeme oturdu.

Acarer’in aşırı sızıntılarla gündemi sallamaya devam etmesi, kamuoyunda büyük infial yarattı. Özellikle Libya’da şehit düşen MİT mensuplarının kimliklerini ifşa etmesi, devletin gizli bilgilerinin yayılmasına sebep oldu.

Birbirinden çarpıcı iddialar ve hakkında açılan davalara rağmen firari olarak aranan Erk Acarer, Türkiye gündeminden düşmeyecek gibi görünüyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu