GÜNDEM

Irak ve Suriye sınırında 4 terörist öldürüldü

Terörle Mücadelede Başarı: Türk Silahlı Kuvvetleri 4 Teröristi Etkisiz Hale Getirdi

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadelesinin başarılı bir şekilde devam ettiği bildirildi. Irak’ın kuzeyindeki Pençe Kilit bölgesinde 3 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı bölgesinde 1 PKK/YPG’li teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi.

Bakanlık sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin kararlı ve etkili mücadelesi sayesinde teröristlerin etkisiz hale getirildiği vurgulandı. Terör örgütlerine karşı yürütülen operasyonlar kapsamında, Pençe Kilit bölgesinde ve Fırat Kalkanı bölgesinde tespit edilen teröristlerin etkisiz hale getirilmesinin devam edeceği ifade edildi.

Bu başarılı operasyonlar, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin terörle mücadeledeki kararlılığını ve etkinliğini bir kez daha ortaya koydu. Teröristlere karşı sürdürülen operasyonlar, sadece ülkenin güvenliğini sağlamakla kalmayıp aynı zamanda bölgenin istikrarını da desteklemektedir.

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri, teröristlere karşı yürüttüğü başarılı operasyonlarla ülke genelinde huzur ve güvenliği sağlamaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu