GÜNDEM

Başkan adayı Recep Ocak’tan sevindirici haber: “Hayırlı olsun, o iş bitti!”

AK Parti’den Alaplı Belediye Başkan Adayı Recep Ocak, Alaplı’ya 250 Konutluk TOKİ İnşa Edileceğini Açıkladı

Recep Ocak: “Her Hafta Bir Bakan Alaplı’da Olacak”

Alaplı’ya Devlet Kaynaklarıyla Yapılacak Hizmetler

Recep Ocak, Alaplı Belediye Başkan adayı olarak ilçede önemli açıklamalarda bulundu. Ocak, Alaplı’ya 250 konutluk TOKİ projesinin startını verdiğini belirtirken, ilçeye her hafta bir bakanın geleceğini söyledi. Ocak, “Göreve geldiğimizde belediyenin bütçesinden bir kuruş dahi harcamadan Alaplı’ya hizmet ettirmenin peşindeyiz. Projelerimizin arkasında devlet kaynakları bulunmaktadır.” şeklinde konuştu.

Projenin yanı sıra Alaplı’ya yapılacak kültür sitesi, emniyet müdürlüğü ve hastane gibi hizmetlerin devlet tarafından sağlandığını vurgulayan Ocak, ilçede gerçekleşecek değişimin herkes tarafından görüleceğini belirtti. Ocak, “Hizmetler akmaya başlayacak. Her hafta bir bakanı Alaplı’mıza getireceğiz. Bu şekilde ilçemize destekleri ulaştıracağız.” dedi.

Ocak, Alaplı halkının kendilerine gösterdiği ilgi ve sevgiden mutluluk duyduklarını ifade ederek, “31 Mart akşamı seçimi kazanarak Alaplı’mıza gerçek belediyeciliği getireceğiz. Alaplı sevdasının karşılıksız olmadığını göstereceğiz ve ilçemize hizmet etmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu