GÜNDEM

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için Bakan Ersoy’dan Özel Mesaj”

Turizm Bakanı Ersoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı Yayınladı

Turizm Bakanı Ersoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemine vurgu yaparak yayımladığı mesajında, Türkiye Büyük Millet Meclisinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ardında kenetlenen Türk milletinin, istiklal mücadelesi verdiği bir dönemde Türkiye Cumhuriyeti idealine doğru attığı en güçlü adımı olduğunu belirtti.

Bakan Ersoy’un mesajında yer alan vurgu ise şu şekilde oldu: “Çocuklarımızın, Meclisimizin temsil ettiği tarihi ve değerleri eksiksiz şekilde anlaması önemlidir. Zira onların ulaşacağı öz farkındalık, yarınlarımızın en güçlü teminatıdır. Atatürk’ün veciz sözleri ile ifade edersek, ‘Türk çocuğu ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.'”

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anan Bakan Ersoy, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayarak mesajını noktaladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da 23 Nisan coşkusunun tüm yurtta ve yurtdışında halkımızı bir araya getirmesini diliyoruz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu