GÜN ORTASI

Vali Hasan Şıldak, Halfeti’deki deprem konutlarını ziyaret etti

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Halfeti’de Yapımı Devam Eden Deprem Konutlarını İnceledi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Halfeti Argıl Mahallesinde yapımı devam eden deprem konutlarını inceledi. Vali Şıldak, inşaat çalışmalarının neredeyse tamamlandığı konutlar hakkında bilgi aldı. Burada yaptığı değerlendirmede depremden etkilenen vatandaşlar için yapılan konutların kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. Vali Şıldak, Halfeti Argıl’daki ve Erikli mahallesindeki depremzedeler için yapılan konutları incelediklerini belirterek, Halfeti’de 102 konutun inşaatının devam ettiğini ve 19 konutun yapımına başlandığını açıkladı.

Vali Şıldak ayrıca, Yukarı Göklü’de 65 konutun yapımına başlanmış olduğunu ve Birecik’te 534 deprem konutundan 240’ının kurasının yapıldığını ve teslim edildiğini açıkladı. Vali Şıldak, depremden etkilenen vatandaşlar için yapılan konut çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve tüm emeği geçenlere teşekkür ettiklerini belirtti.

Vali Şıldak, Eski Halfeti Çarşı Merkezi’ne geçerek esnafları ziyaret etti. Esnaflara hayırlı işler dileyen Vali Şıldak, turizm sezonu için başarı dileklerinde bulundu. Turizm alanındaki çalışmaları yakından takip ettiğini ve yerli yabancı turistlerle de bir araya geldiğini söyledi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu