GÜN ORTASI

Ev Kiralayanın Tuzak Kurduğu Tavuk Düşürme Taktiği: Sahte Alıcı Numarası

Karşıyaka’da Kira Anlaşmazlığı Mahkemeye Taşındı!

Karşıyaka ilçesinde kira artışından kaynaklanan anlaşmazlıkta son gelişmeler şaşırtıcı bir dönemece girdi. Mahkeme kararıyla kiracının evi alıcıya gösterilmesi kararlaştırıldı.

İddialara göre, ev sahibinin avukatı Bengisu Düzgüner Okyay, kiracının daireyi almak isteyen kişi olarak tanıttığı Çiğdem Kocatepe ile evi gezmeye geldi. Ancak kiracı avukat Ersin Sel’in isteği üzerine alıcıya kimlik kontrolü yapılması gerekti. İcra Dairesi görevlileri, Kocatepe’nin kimliğini alarak bu durumu raporladı.

Ersin Sel’in sosyal medyadan yaptığı araştırma sonucunda ortaya çıkan gerçek ise şaşırtıcıydı. Çiğdem Kocatepe’nin sahte bir alıcı olduğu ve avukat Bengisu Düzgüner Okyay’ın ofisinde çalıştığı belirlendi.

Heyecan doruktayken yaşanan bir başka olay ise dikkat çekiciydi. Sürekli sorular yönelten Ersin Sel’e, meslektaşı Okyay’ın “‘Ev sahibi isterse girer burada at oynatır’ şeklinde ifadeler kullanırken, alıcı Çiğdem Kocatepe’nin ise ‘Si… git lan’ şeklinde hitap etmesi herkesi şaşırttı.

Olayın ciddiyetinin farkında olan Avukat Sel, meslektaşı Bengisu Düzgüner Okyay hakkında Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcılığı’na ‘kişilerin huzur ve sükununu bozma’ ve ‘hakaret’ suçlarından şikayetçi oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu