GÜN ORTASI

T3 Vakfı, 23 Nisan’da Kutlama Yaptı ve Filistinli Çocukları da Unutmadı!

DENEYAP Öğrencileri Tatilde Eğlencenin Keyfini Çıkardı

Birbirinden farklı etkinliklerde buluşan DENEYAP öğrencileri, tatilin tadını doyasıya çıkardı. Halat çekme yarışması, ip atlamaca, hulahop çevirme derken hem eğlenceli vakit geçirdiler hem de birbirleriyle rekabet ettiler. Ama sadece oyunlarla kalmadılar, bilim etkinlikleriyle de kendilerini geliştirdiler.

DENEYAP Teknoloji öğrencileri, Filistin’deki kardeşlerini unutmadı. İsrail zulmünün durmasına ve Filistin’in özgürlüğüne dikkat çekmek isteyen öğrenciler, gökyüzüne uçurtma uçurarak Filistinli kardeşlerinin yanlarında olduklarını belirttiler. Acılarını hafifletmek ve desteklerini göstermek amacıyla renkli uçurtmaları gökyüzüne bıraktılar.

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Selçuk Bayraktar ve Türkiye Teknoloj Takımı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Elvan Kuzucu Hıdır da DENEYAP Şenliği’ne katıldılar. Selçuk Bayraktar, Filistinli çocuklar adına yapılan Filistin bayrağı renklerindeki uçurtmaları gökyüzüne yükselterek, “Yaşasın özgür Filistin, yaşasın özgür Kudüs” diyerek desteklerini dile getirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu