GÜN ORTASI

Manisa’da gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi tutuklandı

Manisa’da Yapılan Operasyonda 18 Şüpheli Gözaltına Alındı

Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, merkezdeki Yunusemre ve Şehzadeler ilçeleri ile Akhisar, Alaşehir, Salihli, Soma ve Turgutlu ilçelerinde gerçekleştirdikleri eş zamanlı operasyonla 18 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.

Operasyon neticesinde, 41 şüpheli şahsa uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmaktan, 18 şüpheli şahsa da ‘Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak’ suçundan işlem yapıldığı öğrenildi. Ekiplerin yaptığı aramalarda; 21 parça halinde 685,12 gram metamfetamin, 332 adet sentetik ecza hapı, 2 parça halinde 7,23 gram esrar, 20 adet ecstasy hap, 2 adet hassas terazi ve 1 adet tabanca ile uyuşturucu madde içmede kullanılan aparatlar ele geçirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 18 şüpheliden 13’ü tutuklanırken, 5 şahıs adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Gözaltına alınan şüphelilerin sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanma kararı verildi. Bu önemli operasyonla birlikte Manisa’da uyuşturucu ticaretine yönelik etkili bir mücadele yürütülmeye devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu