GÜN ORTASI

“Fenomen Ezgi Fındık, ‘sahte çanta’ iddialarına karşı suç duyurusunda bulundu”

Ezgi Fındık, Lüks Marka Çanta İddialarıyla Gündemde!

Sosyal medya dünyasının dikkat çeken ismi Ezgi Fındık, son günlerde gündemden düşmüyor. Lüks marka ürünleri ve lüks yaşamıyla tanınan Fındık, şimdi de sahte çanta iddialarıyla karşı karşıya. Geçtiğimiz günlerde Tiktok’ta içerik üreten Beril Zengin’in iddiaları, Fındık’ın dengesini sarsmış durumda.

Videonun yüz binlerce izlenmesi üzerine rahatsız olan Ezgi Fındık, hukuki adımlar atmaktan kaçınmadı. İlk olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran Fındık, Beril Zengin hakkında suç duyurusunda bulundu. Avukatı aracılığıyla dilekçesini sunan Fındık, iddiaların asılsız olduğunu ve itibarının zedelenmeye çalışıldığını belirtti.

Fındık dilekçesinde, Beril Zengin’in lüks marka çantalar konusundaki iddialarının kendisine zarar vermek amacı taşıdığını savundu. Ayrıca itibarı, onuru ve projeleri üzerinde olumsuz etkiler yaratabileceğinden endişe duyduğunu ifade etti.

Ezgi Fındık’ın, şüpheli Beril Zengin’e karşı açılan davada ‘İftira’, ‘Hakaret’, ‘Kişilerin huzur ve sükununu bozma’ ve ‘Haksız rekabet’ suçlarından soruşturma başlatıldı. Sosyal medya dünyasında yaşanan bu gergin durumu yakından takip etmeye devam edeceğiz.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu