GÜN ORTASI

Diyarbakırda İtalyan turistin telefonunu çalarak rötar operasyonu düzenlendi!

Misafir İtalyanlar Halay Çekerken Hırsızlık Şoku!

İtalyan turistler, tarihi köprü üzerinde davul eşliğinde coşkuyla halay çekerken, ne yazık ki keyifli anları yankesicilerin saldırısına uğradılar.

HATIRA HALAY VİDEOSU:

19 yaşındaki İtalyan Linda Ugoloni, aniden cep telefonunun çalındığını fark etti. Telefonunu düşürdüğünü zanneden Linda, şans eseri halayı videoya alan arkadaşının yardımıyla hırsızı tespit etti.

UÇUŞA 1 GÜN KALA:

Asayiş ekipleri, olayı inceleyerek hırsızları bulmak için hızla harekete geçti. Tarihi surlar içerisinde yankesicilerin peşine düşen ekipler, uçuşa bir gün kala şahısları tespit etti.

CEP TELEFONU BULUNDU:

Diyarbakır Asayiş ekipleri, telefonu çalan 3 şüpheliyi ve telefonu satan 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Yapılan aramalarda cep telefonu bulunarak sahibine teslim edildi. Linda, görevlilere teşekkür ederken, Türk arkadaşlarına da memnuniyetini iletti.

ADI ADALETLE BULUŞTU:

Başka hırsızlık olaylarıyla da ilişkisi olduğu belirlenen 5 şüpheli adliyeye sevk edildi. Adaletin tecellisiyle hırsızlar yakalanarak hak ettikleri cezayı alacaklar. Gösterdikleri hırsızlık eylemleri karşısında toplumun güvenliği için gerekli adımlar atılmış oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu