GÜN ORTASI

Deprem mağduru Derin, resim yarışmasında birinci oldu ve ödülünü TBMM Başkanı Kurtulmuş’tan aldı.

Derin Menetlioğlu, TBMM’de Ödülünü Aldı

Osmaniye Ruhi Özden Yüksel Özden Kardeşler İlkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Derin Menetlioğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resim yarışmasında il birincisi seçildi. Derin, diğer il birincileriyle birlikte ödül törenine katılmak üzere TBMM’ye davet edildi.

Ödül töreninde, Derin Menetlioğlu, TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un elinden ödülünü aldı. Tören sonrasında ailesiyle birlikte TBMM’yi gezen Derin, hayalini süsleyen Anıtkabir’i ziyaret etme şansı buldu. Meclis oturumuna katılarak büyük bir heyecan yaşayan Derin, bu deneyimi hiç unutamayacağını belirtti.

Derin, duygularını şu sözlerle ifade etti: “Öğretmenim bana TBMM’den davet geldiğini söylediğinde gerçekten inanamadım. Ailemle birlikte oradaydım ve çok mutlu oldum. Anıtkabir’i görmek benim için büyük bir hayaldi ve gerçekleşti. Devlet büyüklerimizi tanıma şansı buldum. Bu unutulmaz deneyimi bana yaşatan herkese teşekkür ederim. Resim yapmayı seviyorum ve büyüdüğümde resim öğretmeni olmak istiyorum.”

Annesi Emine Menetlioğlu ise kızıyla gurur duyduğunu belirterek, “Derin hayallerinin peşinden giden, kararlı bir çocuktur. TBMM’ye davet edildiğinde gerçekten çok şaşırdık ve mutlu olduk. Kızımıza destek olan herkese minnettarız” dedi. Derin Menetlioğlu’nun başarısı, Osmaniye ilinde sevinçle karşılandı ve kendisine büyük destek verildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu