GÜN ORTASI

Bora Kaplan’ın Tutukluluk Kararı Devam Ediyor Açıklandı

Ayhan Bora Kaplan Suç Örgütü Davası Başladı

Süregelen bir dava maratonunda yeni bir gelişme daha! 28’i tutuklu 61 sanığın yer aldığı Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davası, beklenen tarihte, 16 Nisan’da Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi’nde başladı.
Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü’ndeki salon adeta dava heyecanıyla dolup taştı. Tutuklu ve tutuksuz sanıklar, müştekiler ve tarafların avukatları bir araya geldi ve beklenen duruşma başladı.
Kaplan’ın da aralarında bulunduğu sanıklar, ilk savunmalarını yaparken mahkeme heyeti de kararını açıkladı. Mahkeme Başkanı’nın verdiği ara karara göre, tutuklu sanıkların cezaevi halleri devam edecek; tutuksuz sanıklar ise adli kontrol tedbirleriyle özgürlüklerini sürdürecekler.
Bu önemli davanın sonuçları merakla beklenirken, adli sürecin nasıl ilerleyeceği ise dikkatle takip edilmeye devam edilecek. Hem Adalet hem de Hukuk, bu olayda bir kez daha sınav verecek gibi görünüyor. Sonraki duruşmaların daha da ilginç gelişmelere sahne olacağı kesin! Bu konuda sizi haberdar edeceğiz, daha fazlası için bizi takip etmeye devam edin.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu