GÜN ORTASI

Araklı Sulh Hukuk Mahkemesinden Çıkan Son Karar

Ortaklığın Giderilmesi Davası İlanen Tebliği

Davacı Mikdat Hacıhasınoğlu tarafından açılan ve Birden Fazla Dava Dosyasında Ortaklığın Giderilmesi Davası olarak görülen dava kapsamında davalılar Ahmet Karlankuş, Bahar Karlankuş, Burak Karlankuş, Murat Karlankuş, Onur Karlankuş, Özlem Karlankuş, Şükran Kaplan, Veysel Karlankuş ve Yusuf Karlankuş’a ulaşılamadığından ilanen tebligat yapılmasına karar verilmiştir.

7201 Sayılı Tebligat Kanunu gereğince adı geçen davalıların ön inceleme duruşması bırakıldığı 01/07/2024 tarihinde saat 09:30’da Araklı Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda hazır bulunmaları veya bir vekille temsil ettirmeleri gerekmektedir. Aksi halde, davaya yokluklarında devam edileceği ve yeniden iddia ve savunmaların genişletilip değiştirilebileceği, sulh için gerekli hazırlıkların yapılması gerektiği hatırlatılmaktadır.

Davalılara tebligat yapılamadığı için ilanen tebliğ olunur. Tespit edilemeyen davalılar için tebligat işlemleri ilan tarihinden itibaren 7 gün sonra gerçekleşmiş sayılacaktır. Mahkemenin kararlarına itiraz edemeyecekleri ve karşı tarafın muvafakati olmadan iddia ve savunmalarında değişiklik yapabileceği hatırlatılır.

Basın No: ILN02019911

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu