GÜN ORTASI

Antalya’da büyük çapta uyuşturucu operasyonu: 1,5 milyon doz A4 bulundu!

Antalya’da Dev Uyuşturucu Operasyonu: 1 Milyon 520 Bin Kullanımlık Sentetik Kannabinoid Ele Geçirildi!

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şaşırtıcı bir miktar olan 1 milyon 520 bin kullanımlık sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Operasyon kapsamında yakalanan 3 şüpheli, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma’ suçundan Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatları doğrultusunda yürütülen çalışmalar sonucunda, Muratpaşa ilçesinde bulunan bir ikamette uyuşturucu madde imal edildiği ve torbacı olarak tabir edilen şahıslar aracılığıyla satılacağı bilgisine ulaşıldı. Bahse konu adreste gerçekleştirilen aramada, Antalya tarihinde ele geçirilen en yüksek miktar olarak kayıtlara geçen 1 milyon 520 bin kullanımlık 245 adet Sentetik Kannabinoid Bonzai A4 maddesi ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan 3 şüpheli, ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapma’ suçundan yargılanmak üzere Antalya Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Antalya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, temiz bir Türkiye hedefiyle uyuşturucu madde ticareti yapan şahıs ve organizasyonlara yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceği vurgulandı.

Bu önemli operasyon ile Antalya’da uyuşturucu madde ticaretine büyük bir darbe vuruldu. İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin başarılı çalışmaları, uyuşturucuyla mücadelede ne denli kararlı olduklarını bir kez daha göstermiş oldu. Operasyonun detayları kamuoyuyla paylaşılmaya devam edecekken, uyuşturucuyla mücadelenin sürdürüleceği vurgulanmaktadır. Bu tür operasyonların daha fazla gerçekleştirilmesi ve uyuşturucu ticaretinin kökünün kazınması amacıyla çalışmalar hız kesmeden devam edecektir. Sonuçta, temiz bir Türkiye hedefine ulaşmak için tüm güçlükle mücadele edilmeye devam edilecektir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu