GÜN ORTASI

19 Nisan 2024 tarihinde TV8’de yayınlanan Survivor All Star’da dokunulmazlık oyununu kazanan takım ve eleme adayı belli oldu mu?

Survivor’da Eleme Adayı ve Dokunulmazlık Oyunu Heyecanı

TV8’in sevilen programı Survivor All Star, 19 Nisan 2024 Cuma akşamı izleyicileriyle buluştu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı 90. bölümde kırmızı ve mavi takım yarışmacıları adrenalin dolu eleme potasında ter döktü.

Dokunulmazlık oyunları için mücadele eden takımların kazananı belirlerken nefesler tutuldu. Hangi takımın dokunulmazlığı alacağı merakla beklenirken, eleme adayının kim olacağı gizemini koruyor.

Survivor All Star’ın bu haftaki eleme adayı ve dokunulmazlık oyunu sonuçları izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor. Eğlenceye ve rekabete doymak için TV8’i takip etmeye devam edin!

Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor 2024 All Star’ın dokunulmazlık oyununu kazanan takımın heyecanı ile dolu anları sizleri bekliyor. Kazanan takım ve detaylar için yayını kaçırmayın!

“Survivor All Star” Eleme Adayı Kim Oldu?

Haftanın ilk ve ikinci eleme adayının belirleneceği bölümde gerilim zirve yapacak. Hangi yarışmacının eleme potasına gideceğiyle ilgili tansiyon yükselirken konseyde alınacak kararlar büyük önem taşıyor.

Survivor’da yaşanan son gelişmeleri kaçırmamak için tüm detayları ve en güncel bilgileri takip etmeye devam edin. Survivor All Star heyecanı devam ediyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu