GALATASARAY

Gelin, seçimi bir kenara bırakıp Sivas’a bir göz atalım!

Galatasaray’da Seçim Heyecanı: Başkan Adayları Kozlarını Paylaşacak!

Bu hafta Galatasaray’da seçim atmosferi var! Başkan adayları Dursun Özbek ve Süheyl Batum, 25 Mayıs’taki kongrede karşı karşıya gelecek.

Erden Timur’un devam edip etmeyeceği belirsizken, futbol takımı şampiyonluk yolunda Sivasspor ile kritik bir maça çıkacak.

Galatasaray, eğer Sivasspor’u, Konyaspor da Fenerbahçe’yi yenerse puan farkını 7’ye çıkaracak. Sarı-kırmızılılar, Karagümrük deplasmanında şampiyonluk yolunda kritik bir adım atabilir.

Tarihte en çok puan (93) rekorunu egale eden, üst üste 15 galibiyet kazanan Galatasaray tam 22 haftadır yenilmiyor. Takım, bu sezon RAMS Park’ta oynadığı 17 lig maçını da kazanmayı başardı.

Konuk Sivasspor ise sezonun ikinci yarısında Beşiktaş ve Trabzonspor’u mağlup ederken, Fenerbahçe ile berabere kaldı. Son 6 haftadır rakiplerini boş geçmeyen Icardi, 21 golle krallık sıralamasında zirvede yer alıyor.

Ligin en az gol yiyen (21) kalecisi olan Muslera ise 17 maçta kalesini gole kapattı.

Mertens ise G.Saray’a bu sezon 13 asist yaparak büyük katkı sağladı. Ancak hafta içi antrenmanda hafif sakatlık yaşayan 37 yaşındaki futbolcu, son anda bir aksilik olmazsa iğneyle sahaya çıkacak. Heyecanlı günler Galatasaray’ı bekliyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu