GALATASARAY

Fedakarlıkta Zirve: 10 Numara

Dries Mertens: Hem Gol Atıyor Hem Asist Yapıyor! Galatasaray Şampiyonluk Yolunda Hız Kesmiyor

Sarı-kırmızılı takımın bu sezon başarısında büyük rol oynayan Dries Mertens, son maçta 2 gol atıp 1 asist yaparak performansını bir kez daha kanıtladı.

Geçtiğimiz gün yaşadığı sakatlık sonrasında şüphelerle dolu bir bekleyiş yaşayan tecrübeli futbolcu, sağlık ekibi ve teknik direktörüyle yaptığı görüşmenin ardından sahaya çıkma kararı aldı.

Maçta kendinden beklenenin üzerinde bir performans sergileyen Mertens, sezonun 8. golünü atarken aynı zamanda 14. asistine imza attı.

37 yaşındaki tecrübeli oyuncu, son 7 maçtır üst üste skor üretirken, rakiplere adeta gol yağdırmaya devam ediyor.

Sözleşmesinin sezon sonunda sona erecek olmasıyla ilgili ise “Bu hafta yönetimle görüşmeler olacak, bakıp göreceğiz” şeklinde konuşan Mertens, geleceğiyle ilgili belirsizliği gizemini koruyor.

G.Saray’ın evindeki 18 maçı da kazanmasıyla taraftarını coşturan oyuncular, F.Bahçe’ye ait olan 93 puan rekorunu geride bırakarak yeni bir başarıya imza attı.

Son 3 haftaya girilirken 100 puan hedefine doğru emin adımlarla ilerleyen Galatasaray, sezonun ikinci yarısında puan kaptırdığı takımlara rövanşlarını vererek üst üste galibiyetler elde ediyor.

Takım kaptanı Nelsson, maç sonrası yaptığı açıklamada “İnanılmaz goller attık, tesislerde ve statta inanılmaz bir atmosfer var. Son 3 maçımızı kazanıp şampiyon olmak istiyoruz” diyerek takımın motivasyonunu gözler önüne serdi.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise maç sonrası ‘İyi oynamadık. İstediğim performansı sahaya yansıtamadık’ diyerek rakibini tebrik etti. Galatasaray, şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor!

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu