GALATASARAY

Galatasarayda kalmak istiyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Oyuncularını Övdü ve Gelecek Sezon İçin Planlarını Açıkladı

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonrasında oyuncularına büyük övgüler yağdırdı. Takımının performansından memnun olduğunu belirten Buruk, gelecek sezonla ilgili de açıklamalarda bulundu.

Sözleşmesiyle ilgili soruları yanıtlayan 50 yaşındaki hoca, Galatasaray’da kalmak istediğini vurgulayarak, “Sözleşmemizi tabii ki konuştuk. Başkanımız, yönetim kurulumuz ve Erden Bey bir aradayız. Burada bir kader birliği yaptık. Bir sonraki sezon için lig bittikten sonra oturup konuşacağız. Önce inşallah şampiyonluğumuzu yaşayalım. Çok önemli bir yerdeyiz. Burada kafamızı karıştıracak hiçbir şey olmaması lazım. Lig bittikten sonra en kısa zamanda hallederiz” dedi.

Avrupa’da çalışma hedefiyle ilgili konuşan Buruk, “Benim en büyük ve değerli hayalim burada olmaktı. İlk düşüncem bunu devam ettirmek. İleride düşünülebilir ama zaten çok önemli bir kulüpteyim. Şampiyonlar Ligi’nde dünyaya oyun ve isim olarak kendimizi gösterdik. Önümüzdeki sezon kendimize daha büyük bir hedef koymak zorundayız” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu