GALATASARAY

Galatasaray’ın Finansal Durumu: Gelir ve Giderlerine Dair Detaylar!

Galatasaray Kulübü 2024-2025 Dönemi Bütçesi Onaylandı!

Galatasaray Kulübü, Haziran 2024-Mayıs 2025 dönemi için belirlenen bütçe, Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı Anadolu Oditoryumu’nda gerçekleştirilen yıllık olağan bütçe toplantısında netlik kazandı.

Toplantıda divan başkanlığını Eşref Alaçayır’ın üstlendiği kulüp başkanı Dursun Özbek, yönetim kurulu üyeleri ve 500den fazla kulüp üyesinin katılımıyla önemli bir karar alındı.

Galatasaray Kulübü Muhasip Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, futbol dışı faaliyetler için 3 milyar 902 milyon 294 bin 936 lira gelir, 4 milyar 714 milyon 25 bin 420 lira gider hedeflendiğini açıkladı. Sarıkaya, 2024-2025 bütçesinin eksi 811 milyon 730 bin 484 lira gerçekleşmesinin beklendiğinin altını çizdi.

Oylama sürecinde Eşref Alaçayır’ın başkanlığında yapılan oylama sonucunda bütçe büyük çoğunlukla kabul edildi ve başkan Dursun Özbek, camiaya teşekkür konuşması yaparak, ‘Onaylanan yeni bütçemiz camiamıza hayırlı olsun. Sizlerin desteğiyle Galatasaray’ı daha iyi günlere taşımak için çalışmaya devam edeceğiz. Galatasaray, oluşturduğumuz birlik ve beraberlik ortamıyla daha büyük başarılara koşacak, bu ülkenin medarı iftiharı olmaya devam edecektir. Yaşasın Galatasaray.’ diyerek sözlerini noktaladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu