GALATASARAY

Galatasaray’dan flaş transfer: Nabil Fekir’in yolculuğu başlıyor!

Galatasaray, Real Betis’ten Nabil Fekir İle İlgileniyor!

Sarı-kırmızılılar, Transfer Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam Ediyor

Galatasaray, yeni sezonun transfer harekatına hızlı bir başlangıç yaptı. Bu defa hedefleri arasına Real Betis’ten Nabil Fekir’i ekledi. Fransız yıldızın 30 yaşında olmasına rağmen hala parlayan bir futbolcu olduğu belirtiliyor. Fichajes’in verdiği haberlere göre Cimbom, Fekir’i renklerine bağlamak için harekete geçti ve Fransız futbolcuyla temas halinde. Sarı-kırmızılı kulübün, oyuncunun menajeriyle ilk görüşmeyi gerçekleştirdiği ifade ediliyor.

Fekir, Türkiye’ye Isınmaya Başladı!

Futbolcunun menajeri ise Galatasaray’ın ilgisi karşısında olumlu bir tavır sergilediği ve Fekir’in de Türkiye’de oynamaya sıcak baktığı söyleniyor. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk da 10 numara pozisyonunda oynayan Fekir’i kadrosuna katmak için onay verdi. Mertens’in ayrılığıyla oluşacak boşluğu doldurmayı planlayan Buruk’un, Fekir’in beklentilerine uygun olduğunu düşündüğü belirtiliyor.

Fekir’in Kariyerindeki İzler…

Fekir, 10 numara pozisyonunun yanı sıra her iki kanatta da görev yapabilen bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Kariyerinin önemli bölümünü Lyon forması altında geçiren Fransız yıldız, Lyon’da 193 maça çıkarak 69 gol ve 46 asistle takımına katkı sağladı. 2019 yılında Real Betis’e transfer olan Fekir, İspanyol ekibinde de performansını sürdürmüş ve 156 maçta 29 gol atıp 28 asist yapmıştır.

Fekir’in Piyasa Değeri ve Geleceği…

Futbolcunun Lyon yıllarındaki başarısıyla piyasa değeri yükselen Fekir, şu an 12 milyon euro civarında değerlenmektedir. Ancak 30 yaşındaki futbolcunun geçmişte 70 milyon euro civarında piyasa değerine ulaştığı unutulmamalıdır. Sarı-kırmızılıların Fekir için ciddi bir mali çaba harcaması gerekeceği ise şimdiden konuşulmaya başlandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu