GALATASARAY

Galatasaray’dan flaş haber: Carlos Vinicius şampiyonluk için söz verdi!

Carlos Vinicius: “Doğum Günü Mesajlarından Çok Mutlu Oldum, Taraftarla Güzel İlişki Kurduk”

Galatasaray Televizyonu’na özel açıklamalarda bulunan Carlos Vinicius, doğum günü mesajları hakkında konuştu. Brezilyalı oyuncu, “Bana gelen tüm mesajlar beni çok mutlu etti. Hem taraftarlarımızdan, hem sizden, hem de ailemden. Dünyanın her yerinden tebrik mesajları aldım. Teşekkür ediyorum mesajlar için.” dedi.

Vinicius sözlerine şöyle devam etti: “Galatasaray’a gelmeden önce taraftarın sevgisini hissetmeye başlamıştım. Geldikten sonra da bana gösterdikleri ilgi, kurduğumuz pozitif ortam, bana çok yardımcı oldu ve buranın ne kadar büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha anladım. Taraftarlarla güzel bir ilişki kurduk. Bu beni çok mutlu ediyor.”

“Hedefimiz şampiyon olmak.” diyen Vinicius, “Doğum günüm sırasında da bana çok yardımcı olduklarını ve bu şekilde başarıya ulaşacağımızı söylemiştim. Başarıya tüm takımın çabası ile ulaşacağımızı biliyoruz. Bizi şampiyon yapmaya yardımcı olacak o golle beraber, şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Oyuncu, Okan Buruk hakkında ise “Okan Buruk bizi çok iyi anlıyor. Kendisi iyi bir futbolcu olduğu için, ihtiyaçlarımızı çok iyi bilerek davranıyor ve liderlik ediyor. Onun liderliğinde şampiyon olabileceğimize inanıyoruz hepimiz.” şeklinde konuştu.

“Tüm maçlarımızı kazanmamız gerekiyor.” diyen Vinicius, “Birlikte güçlü olmalıyız. Bir arada durup, birbirimize destek olmalıyız. Bu şekilde ligi en tepede bitireceğiz.” sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu