GALATASARAY

Galatasaray Şampiyonlar Ligi’nden kâra geçti mi? Erden Timur tüm detayları anlattı!

Galatasaray Başkanvekili Erden Timur’dan Sıradışı Açıklamalar!

Erden Timur, 343 Digital Youtube kanalında yaptığı çarpıcı açıklamalarda Galatasaray’ın 2 sezonluk kariyerine dair önemli detaylar paylaştı.

  1. ICARDİ’NİN G.SARAY’A GELİŞ SÜRECİ:
  2. Timur, Mauro Icardi’nin Galatasaray’a gelme sürecini şans ve kısmet ile açıkladı. İcardi’nin 8 milyon Euro net maaş aldığını belirten Timur, bu rakamın Galatasaray için uygun olmadığını ifade etti. Oyuncunun Galatasaray’ı istemesi gerektiğini vurgulayan Başkanvekili, transfer sürecinde detaylı bir şekilde Wanda ile görüştüklerini ve her şeyiyle ilgilendiklerini dile getirdi.

  3. Ş.LİGİ’DEN 900 MİLYON GELDİ:
  4. Geçen sene transferde daha başarılı olduklarını belirten Timur, bu sene harcama limiti sorunlarıyla karşılaştıklarını söyledi. Gelirlerle ilgilendiklerini ifade eden Timur, Şampiyonlar Ligi’nden gelen 900 milyonluk geliri vurgulayarak, kulübün gelirlerini artırmak için çalıştıklarını dile getirdi.

  5. YERLİ HAKEMLERE DE HAKSIZLIK YAPILIYOR:
  6. Timur, yerli hakemlerle yabancı hakemler arasında adaletsizlik yapıldığını belirtti. Kendi hakemlerimize de haksızlık yapılmaması gerektiğini vurgulayan Başkanvekili, toplumun rahatlatılması gerektiğini ve manipülasyonların son bulması gerektiğini söyledi.

  7. Fenerbahçe ile Aynı Masa:
  8. Timur, Fenerbahçe ile aynı masada oturup oturmayacakları sorusuna, kendisine hakaret edildiğini ve karşılık vermediğini belirtti. Olaylara sessiz kaldığını ve toplumun gerilmemesi için tepki göstermediğini ifade etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu