FENERBAHÇE

İsmail Kartal’ı zor durumda bırakan tercih! Krunic mi, Mert Hakan mı?

Fenerbahçe, Konyaspor Deplasmanında Zorlu Mücadeleye Hazır

Şampiyonluk yarışında artık puan kaybetme lüksü olmayan Fenerbahçe, bugün Konyaspor deplasmanında zorlu bir mücadeleye çıkıyor. Kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında 3 puan hedefleyen teknik direktör İsmail Kartal, orta sahada sakatlığı bulunan İsmail Yüksek’in yokluğunda Krunic ve Mert Hakan arasında tercih yapacak.

Krunic’in istenen performansı sergilememesi Kartal’ı endişelendirirken, Mert Hakan’ın tam anlamıyla bir ön libero olmaması karar verme sürecini zorlaştırıyor. Ancak Krunic’in 11’e yakın olması durumunda Kartal’ın, Krunic-Fred ikilisiyle başlayıp savunmada Çağlar’ı tercih edebileceği konuşuluyor.

Fenerbahçe takımında, Konyaspor maçı öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Edin Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu, sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Kayserispor maçında takımlarını yalnız bırakacaklar.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Oosterwolde ve İsmail Yüksek’in yanı sıra, teknik heyetin kararıyla Bonucci ve Serdar Aziz kadroda yer almıyor. İtalyan stoper Bonucci, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımda, ‘Saha içinde ve dışında takıma yardımcı olmaya çalışıyor ve devam edeceğim’ ifadesini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu