GALATASARAY

Aurier’in Mahkemeye Duygusal Mektubu: Parçalara Bölünmüş Bir Adamım

Serge Aurier, Galatasaray Formasında Uzun Yolculuğuna Başladı

Sacha Boey’in Bayern Münih’e transferi sonrasında Galatasaray’ın sağ bek rotasyonuna dahil olan Serge Aurier, ilk kez Alanyaspor deplasmanında forma giydi. 31 yaşındaki deneyimli oyuncu, maça ilk 11’de başlayıp devre arasında yerini Kaan Ayhan’a bıraktı. Ardından Adana Demirspor deplasmanında da sekiz dakika süre alan Aurier, kısa sürede takımına uyum sağlamaya başladı.

Ancak Aurier’in futbol kariyeri, acı bir olayla gölgelendi. Kardeşi Christopher Aurier, 2020 yılında Toulouse’daki gece kulübünün önünde Kuevi Koudoyor tarafından öldürülmüştü. Serge Aurier’in yüreğine saplanan bu acı, uzun bir hukuk mücadelesinin ardından nihayet bir sonuca kavuştu. Haute-Garonne Ağır Ceza Mahkemesi, Koudoyor’u Christopher Aurier’in öldürülmesinden dolayı 23 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Serge Aurier’in sessizliği mahkemede de devam etti. Duruşmaya katılmayan futbolcu, avukatı aracılığıyla kaleme aldığı mektupta duygularını dile getirdi: “Dikkatleri asıl önemli olandan uzaklaştırmak istemedim. Christopher’ın hayatı bir katil tarafından alındı. Ben ailesi sonsuza dek parçalanmış bir adamım.” Futbol sahasında olduğu kadar özel hayatında da zorlu bir mücadelenin içinde olan Serge Aurier, hem sahadaki performansıyla hem de güçlü duruşuyla taraftarların takdirini kazanmaya devam ediyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu