GALATASARAY

Aşkın Zirvesinde Buluşma

Galatasaray Liderliği Korumak İçin Antalyaspor Karşısında!

Galatasaray, maç eksiğiyle Fenerbahçe’nin 1 puan gerisine düştü ancak Aslan, Antalyaspor’u yenerek tekrar zirveye çıkmayı hedefliyor. Geçtiğimiz perşembe günü Avrupa’ya veda eden G.Saray, liderlik mücadelesinde de iddialı. Takım, RAMS Park’taki maçta sadece liderliği değil, aynı zamanda rekorlarını da korumaya çalışacak.

Sahasında son 30 maçta mağlubiyet yüzü görmeyen sarı-kırmızılılar, bu sezon evinde 13’te 13 yaparak çıtayı oldukça yükseltti. Üstelik Okan Buruk, evinde üst üste en çok galibiyet yaşayan Türk teknik adam rekorunu kırmayı başardı. Ligde son 14 müsabakasını kaybetmeyen Galatasaray, 12. haftada Hatayspor’a mağlup olduktan sonra 12 galibiyet, 2 beraberlik elde etti. Üst üste 7 karşılaşmadan galibiyetle ayrılan takım, formunu sürdürmeye odaklanmış durumda.

Teknik Direktör Okan Buruk’un, Antalyaspor’a karşı aldığı başarılı sonuçlar da dikkat çekici. Elazığ, Akhisar, Çaykur Rize, Medipol Başakşehir ve Galatasaray’ın başında 11 maçta 8 galibiyet, 3 beraberlik elde eden deneyimli hoca, bu istatistiği Antalyaspor karşısında da devam ettirmek istiyor. Galatasaray, Antalya deplasmanında kaybetmeme serisini sürdürmek için sahaya çıkacak.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu