FENERBAHÇE

Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş’a İlişkin Son Dakika Gelişmeleri!

Fenerbahçe, Beşiktaş Derbisine Mert Hakan Yandaş ile Çıkacak!

Lider Galatasaray’ın takipçisi Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında yarın Kadıköy’de ezeli rakibi Beşiktaş’ı konuk edecek. Teknik direktör İsmail Kartal derbinin planını hazırladı ve sürpriz bir hamleyle kadroda değişikliğe gidecek.

Milliyet’in haberine göre; sezona müthiş başlamasına rağmen son 12 mücadelede sadece 1 gol pası veren ve formsuz olan Polonyalı yıldız Sebastian Szymanski, zorlu mücadelede kulübeye çekilecek. İsmail Kartal’ın, Polonyalı futbolcunun yerine Mert Hakan Yandaş’a şans vereceği belirtildi.

Kartal’ın, formsuz Szymanski yerine tercihini Mert Hakan’dan yana kullanmasının nedeni ise hem derbi atmosferine daha hakim olması hem de rakibe yapılacak baskıda önemli bir rol oynaması olarak açıklandı.

Bu sezon 2 gol, 2 asistlik performansıyla dikkat çeken Mert Hakan Yandaş, ligde 13 maçta forma giyerken Ziraat Türkiye Kupası ve Konferans Ligi’nde de skorer bir grafik çizdi. Fenerbahçe taraftarları, yarınki derbide Mert Hakan’ın etkili oyunuyla galibiyet için umutlu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu