FENERBAHÇE

Orta sahada büyük bir kararsızlık!

Fenerbahçe, Şampiyonluk Yarışında Kritik Maç İçin Konyaspora Konuk Oluyor

Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında puan kaybetme lüksü olmayan kritik bir viraja girmeye hazırlanıyor. Bugün deplasmanda Konyaspor ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip, kümede kalma mücadelesi veren rakibini mağlup ederek şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaşmayı amaçlıyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, orta sahada sakatlığı bulunan İsmail Yüksekin yerine Krunic ve Mert Hakan arasında tercih yapmak zorunda. Krunicin beklenen performansı sergileyememesi Kartalı tedirgin ederken, Mert Hakanın ise tam anlamıyla ön libero olmaması karar verme sürecini zorlaştırıyor. Ancak Krunice olan güvenin devam etmesi halinde İsmail Kartal, Krunic ve Fred ikilisini başlangıçta sahaya sürerek savunmada Çağları tercih edebilir.

Fenerbahçede Konyaspor maçı öncesi 7 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Cengiz Ünder, Rodrigo Becao, Mert Müldür, Edin Dzeko ve Ferdi Kadıoğlu, sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak Kayserispor mücadelesinde takımlarını yalnız bırakacak.

Sarı-lacivertli takımda sakatlıkları bulunan Oosterwolde ve İsmail Yüksekin yanı sıra teknik ekip kararıyla Bonucci ve Serdar Aziz kadroda yer almadı. Bonucci, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda takımına olan desteğini vurgulayarak, “Saha içinde ve dışında takımıma elimden gelen desteği veriyorum ve vermeye devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu